Lightspeed integraties

Breid uw Lightspeed Kassa uit met een van onze Lightspeed restaurant integraties en haal nog zo meer uit uw onderneming.

Thuisbezorgd.nl Integratie

Met deze integratie vindt u alle online bestellingen vanuit Thuisbezorgd direct in uw Lightspeed horeca kassa.  Nooit meer het opnieuw aanslaan van bonnen waarbij er soms nog wel eens wat vergeten wordt. Geen extra hardware of software nodig. Wij zorgen ervoor dat alle bestellingen direct in uw Lightspeed kassa zichtbaar zijn.

Deze integratie werkt voor alle landen waar Takeaway.com actief is. 

Meer informatie

Amadeus / Itesso / Brilliant PMS Integratie

Deze integratie breidt Lightspeed Horeca POS uit met de mogelijkheid om gasten in het restaurant bestellingen op de kamer te laten plaatsen. Daarnaast zorgt deze integratie ervoor dat alle omzet van het restaurant direct in het PMS systeem zichtbaar is. Hierdoor is het direct in het PMS zichtbaar wat de omzet van het restaurant is.

Deze integratie werkt voor alle PMS systemen van Amadeus waaronder Amadeus PMS, Itesso en Brilliant. 

Meer informatie

Amadeus PMS integratie
MEWS

MEWS Systems PMS integratie 

Stelt u zich een super-slim systeem voor, waarin compleet alle handelingen van uw hotel worden verzorgd en waarin alle individuele onderdelen van de software naadloos en efficiënt met elkaar functioneren. En dat alles in het visueel meest geavanceerde pakket ooit in de hotelindustrie. Met de Lightspeed MEWS integratie werken beide systemen naadloos met elkaar.

Roomer PMS 

Met het Roomer PMS integratie boekt u eenvoudig, direct vanuit uw Lightspeed kassa systeem bonnen op kamers binnen roomer.

Roomer PMS
Twinfield Accounting

Twinfield Accounting

Met onze orginele Twinfield accounting integratie heeft u een realtime overzicht van uw onderneming in Twinfield. Op ieder moment van de dag kunt u in Twinfield zien hoe uw onderneming er voor staat.

 

Nostradamus

Deze integratie zorgt ervoor dat alle transacties en omzet vanuit uw Lightspeed kassa direct (Realtime) in Nostradamus beschikbaar zijn. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw omzet en verkopen.

Nostradamus
Dyflexis Lightspeed

Dyflexis personeelsplanning software Integratie

De personeelsplanning software van Dyflexis helpt u om efficiënter personeel in te zetten. Zie in één oogopslag hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet uit uw Lightspeed kassa en pas direct de planning aan wanneer dat nodig is. Zo houdt u het overzicht en voorkomt u hoge personeelskosten.

Deze integratie werkt zowel voor de Booq personeelsplanner als Dyflexis in combinatie met de Lightspeed Restaurant kassa. 

Meer informatie

 

Van Duijnen SmartTap (Tap/Tik)

Met de van Duijnen SmartTap integratie heeft u altijd en overal direct inzicht in uw tap en afreken lijsten (Tap/Tik). 

Van Duijnen SmartTap